Doorgaan naar hoofdcontent

Disclaimer

Hoewel de informatie op deze site met grote zorg wordt samengesteld, aanvaardt Carmen Barton geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade (van welke aard dan ook) die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met deze website.
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
De maker behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor organisaties, bedrijven, personen en sites waarnaar in deze website wordt verwezen.
Hoewel de blogs autobiografische elementen kunnen bevatten moeten ze gezien worden als een vorm van fictie. Waarheden over bepaalde onderwerpen kunnen vanuit verschillende oogpunten uitgelegd worden, waarbij de diversiteit van gezichtspunten vele aspecten van een bepaalde hypothese kunnen belichten.

Copyright

Elke vorm van gebruik of verspreiding van geplaatste artikelen op een kwetsende of discriminerende manier of met een dergelijk, kwetsend doel stemt niet overeen met de doelstellingen van Carmen Barton, is niet legaal, en wordt door de maker beslist afgewezen, die evenmin aansprakelijk kan worden gesteld voor gebeurtenissen ten gevolge van inhoud op deze site.
Bent u van mening dat er een onjuistheid staat in de website? Laat het ons dan weten. Wij houden ons van harte aanbevolen.
Voor gebruik van teksten of fotomateriaal van deze website moet eerst toestemming gevraagd worden.

Populaire posts van deze blog

Veel regen in Nederland

Tot de schimmels behoren meercellige organismen zoals paddenstoelen.
Op deze pagina is een afbeelding van de geschubde inktzwam te zien. In principe eetbaar, maar in niet elk stadium; in het laatste, zoals hier te zien is, in ieder geval niet meer. Bovendien moet ze direct na het plukken verwerkt worden. Paddenstoelen duiken overal op tijdens de herfst. Behalve herfstbladeren geven pompoenen ook veel kleur aan dit bijzondere jaargetijde, heerlijk om soep van te maken, maar zelfs voor stamppot zijn ze geschikt. Je kunt er eigenlijk vanalles mee doen. In de bergen komen de herfstkleuren vaak mooi tot hun recht.
De temperatuur in de zuidelijke landen van Europa, kan in deze tijd van het jaar nog heel aangenaam zijn, boven de twintig graden in oktober is geen uitzondering, terwijl het in Nederland dan al vaak heel guur, waterkoud en regenachtig is.

Handel uit wijsheid

Je ziet de laatste decennia ontwikkelingen die steeds meer in de richting van emotionele beleving gaan. Alles moet goed voelen. Wat met zich meebrengt dat mensen heel primair kunnen gaan reageren, terwijl het zo belangrijk is om je verstand te gebruiken. Bij belangrijke beslissingen is het verstandig wijsheid in acht te nemen.
Menselijke wijsheid is vaak gebaseerd op feiten, in tegenstelling tot Goddelijke wijsheid, die inzicht geeft. Het woord God verdwijnt steeds meer naar de achtergrond en er worden vaak negatieve associaties aan gegeven in ons land. De problemen, dat is wat mensen ervan gemaakt hebben, zo heeft God het niet bedoeld. Hij is al het goede wat je maar kunt bedenken. Van liefde tot wijsheid, rechtvaardigheid, vriendschap, begrip enzovoorts. Mensen zeggen vaak: 'Dit is zo erg, als er een God bestond had Hij het nooit laten gebeuren.' Niet beseffend dat de macht van de duivel ook heel groot is.
Daarom zullen we de zintuiglijke wensen deels moeten beteugelen. Het…